INA PLASTIC SRL

Compania noastră

Site-ul www.bule.ro apartine companiei Ina Plastic SRL care si-a inceput activitatea in luna martie 2017, din dorinta de a furniza produse de calitatea si in timp utili clientilor din toata tara. Ne adresam tuturor afacerilor care folosesc produse pentru ambalare, fie pungi din polietilena, folie cu bule sau folie din polietilena expandata, fie folie din polietilena simpla sau termocontractibile, cu sau fara personalizare.

In urma cerintelor clientilor, producem si sheeturi (despartitoare) din folie cu bule sau din folie de polietilena expandata.

Din 2020 ne desfasuram activitatea in cadrul unei hale noi de productie, care are si o parte de despozitare, in parcul industrial III din Oradea, judetul Bihor.

Odata cu deschiderea halei de productie, am pus in functiune si utilaje dedicate productiei, ajungand sa prelucram intre 0.8  si o  tona de polietilena pentru a produce folie simpla sau personalizata, sau folie termocontractibile.

Utilajele proformante ne permit o productie de minim 20 000  unitati produse / zi / utilaj ajungand chiar si la peste 100 000  unitati produse, in functie de dimensiunile produselor.

Comanda folie cu bule

Alege dintr-o gama larga de produse, role din folie cu bule, sau pungi si plicuri din folie cu bule.Debitam rola din folie cu bule la dimenisuni din 10 in 10 cm, iar pungile din folie cu bule se produc la dimeniunile clientului.